13 Jun 2013

Nye eiere styrker FA Systemer

0 Comment

Odin Systemer blir nye eiere av FA Systemer AS.

– Selskapet består, men i møtet med en tøff hverdag og en meget utfordrende fremtid har det vært viktig for meg og FA Systemer å finne nye koster som har det rette engasjementet og gløden. For meg har det handlet om å finne en aktør som kjenner bransjen godt og som er skodd for utvikle selskapet ytterligere. Odin Systemer er den rette og beste garantisten for det, sier avtroppende eier Johan Søbstad.

For kundene til FA Systemer blir det på kort sikt få endringer. På lengre sikt vil FA Systemer imidlertid kunne tilby nye og mer moderne løsninger, i tillegg til et større spekter av tjenester som forenkler og effektiviserer “butikk-hverdagen”.

– Odin Systemer er en moderne teknologibedrift som leverer markedsledende løsninger for butikkdata og butikkadministrasjon i forståelse og samarbeid med kundene. Vi er blant annet den største og ledende leverandøren av slike tjenester til norske frisør- og velværebedrifter, sier administrerende direktør Tom Arne Furnes i Odin Systemer.

Frisør- og velværebransjen i Norge har vært gjennom en lang periode med vekst. De siste årene derimot har bransjen som helhet opplevd en nedgang i varesalg.

– Med Odin Systemer inn på eiersiden i FA Systemer skaper vi en god og kraftfull allianse som er til det beste for alle parter. En allianse som ikke bare vil styrke konkurransekraften og utviklingsevnen i begge selskapene og hos våre kunder, men også bransjens produktleverandører, sier Furnes.

For mer informasjon
Fakta om Odin Systemer AS
  • 22 ansatte
  • Hovedkontor i Bergen
  • Stiftet i 2001
  • Tre ganger kåret til Norsk Gasellebedrift

Mer info på www.odinsystemer.no

[top]
About the Author