07 Jan 2015

Fusjon FA Systemer

0 Comment

I forbindelse med at Odin Systemer AS overtok FA Systemer AS våren 2013, har selskapet nå blitt innfusjonert i Odin Systemer AS.

Som kunde og bruker av FagAdmin kan vi forsikre deg om at vedlikehold og support av FagAdmin vil bli videreført også etter sammenslåingen.

Vi opprettholder vår drift på Hamar og i tillegg får du nå tildelt din egen kundekontakt. For daglig support benytter dere vårt kundesenter på tlf. 55 70 70 60 eller evt. 62 54 06 90.

Odin Systemer AS er et IT-selskap som utvikler og leverer markedsledende løsninger for butikkdata og butikkadministrasjon. Våre produkter og tjenester markedsføres gjennom merkevaren FixIT. Som den største og ledende leverandør til Norske Frisør og velværebedrifter jobber vi i partnerskap med våre kunder. Med riktig bruk av våre løsninger oppnår våre kunder konkurransefortrinn i sitt marked. Vår jobb er å optimalisere våre samarbeidspartneres muligheter, spille hverandre gode. Derfor er vår visjon: Å gjøre deg god!

Vi er 30 ansatte med hovedkontor i Bergen og avd. kontor på Hamar. Gå gjerne inn på vår hjemmeside www.odinsystemer.no og les mer om hva vi leverer og hvem vi er.

Programmet FagAdmin som dere bruker i dag vil bli supportert og oppgradert etter gjeldende lover og regler.

[top]
About the Author