<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Kjøpte toppleilighet: Satte prisrekord i Bergen

Selskapet Raa Invest kjøpte toppleiligheten i det rehabiliterte næringsbygget i Bergen Sentrum og satte ny prisrekord i byen. 

Publisert 4. apr. 2024 kl. 22.52
Oppdatert 4. apr. 2024 klokken 22.55
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 189 ord
PRISREKORD: Låsesmeden Ståle Raa bladde opp flere titalls millioner for toppleiligheten i det rehabiliterte næringsbygget i Komediebakken. Illustrasjon: AF Gruppen

Låsesmeden Ståle Raa bladde opp 53,2 millioner kroner for å sikre seg toppleiligheten i det nylig renoverte næringsbygget i Bergen sentrum. Det var selskapet hans Raa Invest, som gjennomførte kjøpet.

Det var BA som omtalte salget først.

Den totale kjøpesummen inkludert tillegg er på 56 millioner kroner, som gjør at det nå er satt ny kjøpsrekord på bolig i Bergen, ifølge avisen.

Ståle Raa har bygget opp et milliardselskap gjennom Låsservice og har gjennom sitt investeringsselskap 36 eiendommer i byer som Bergen, Kristiansand, Oslo og Haugesund.

En unik bolig

Raa forteller at selskapet gjør ulike investeringer i eiendom, men svarer ikke på om han selv skal bo på adressen til avisen. 

I niende og øverste etasjen rommer en leilighet på 365 kvadratmeter, i tillegg til en stor terrasse på 150 kvadratmeter. 

INVESTERING: Lås-gründer og konsernsjef i Låsservice, Ståle Raa, satte nylig prisrekord i boligkjøp i Bergen. Foto: Låsservice

Ved spørsmål om Raa skal gjennomføre bruksendringer svarer Raa at den skal beholdes som den er, skriver E24

Leiligheten inneholder blant annet to suiter, en spaavdeling og et utvendig boblebad

– Dette er en investering Raa Invest har gjort, fordi vi mener boligprisene i Bergen kommer til å gå opp, sier Ståle Raa til E24.