<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

WSJ: – Markedet har disiplinert Boeing

En forskjell mellom politikk og næringsliv er at feil i næringslivet får karrieremessige konsekvenser, skriver The Wall Street Journal.

Publisert 26. mars 2024 kl. 07.09
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 186 ord
GLOBAL DISTRIBUSJON: Boeings fly benyttes av flyselskaper over hele verden. Her er en Boeing 737 i Ryanair-farger. Foto: NTB

Dette skriver utenlandske aviser på lederplass

The Wall Street Journal

Markedet har disiplinert Boeing etter store problemer i produksjonen. Mandag måtte tre ledere i flyprodusenten gå. En forskjell mellom politikk og næringsliv er at feil i næringslivet får karrieremessige konsekvenser. Vi følger spent med på følgene av neste skandale i Transportdepartementet.

Financial Times

Mange land over hele verden vil vise sympati med ofrene og deres familier etter terroren i Moskva. Samtidig vil mange utenfor Russland bli opprørt over at Kreml prøver å legge skyld på Ukraina. Putin har utnyttet tidligere terrorangrep til sin fordel, og kan prøve det igjen.

Die Welt

Etter terrorangrepet i Moskva ble skyskraperen Burj Khalifa i Dubai lyst opp i de russiske fargene hvitt, blå og rødt. Til tross for et ferniss av vestlig kultur er Emiratene et absolutistisk, islamsk diktatur – og det første landet som tok imot Putin etter overfallet på Ukraina.

Dagens Industri

Den som trodde at verdenssituasjonen ikke kunne forverres, må tenke om igjen etter terrorangrepet i Moskva. Til alle globale sikkerhetsrisikoer må man nå også legge til en fornyet trussel fra den islamistiske mordersekten IS.